Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα ισχυρά  στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης), στην Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν στο Ιόνιο.
Εξασθένηση των φαινόμενων από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-25 βαθμούς, στα δυτικά 17-28, στα κεντρικά 17-27, στα νότια 18-26 και στα ανατολικά 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με βελτίωση την νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 12/6
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στην Κρήτη, κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου