Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα βόρεια, στα κεντρικά και στα ανατολικά, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα  ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-29 βαθμούς, στα δυτικά 17-31, στα κεντρικά 15-33, στα νότια 20-30 και στα ανατολικά 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 18/6
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στη Χαλκιδική, τις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από βορά προς νότο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου