Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στη Χαλκιδική, τις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο.
Εξασθένηση των φαινομένων από την νύχτα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5, στα πελάγη 6  και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-25 βαθμούς, στα δυτικά 19-26, στα κεντρικά 17-25, στα νότια 20-25 και στα ανατολικά 21-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με βελτίωση από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 19/6
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου