Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ριζότο με λουκάνικα

Εύκολο, γρήγορο και γευστικό ριζότο

Υλικά
2-3 μεγάλα  λουκάνικα,  ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα, 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, 1 ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια, 2 κούπες ρύζι (καστανό προαιρετικά), λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε την πιπεριά και την ντομάτα συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Κόβετε σε φετάκια το λουκάνικο και το προσθέτετε με το ρύζι στην κατσαρόλα. Προσθέτετε νερό ή ζωμό και σιγοβράζετε για 15-20 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε  πασπαλίζοντας με μαϊντανό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου