Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και από την νύχτα στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-34 βαθμούς, στα δυτικά 17-29, στα κεντρικά 17-35, στα νότια 20-30 και στα ανατολικά 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες  νεφώσεις Οι άνεμοι μεταβλητοί 3- 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις και τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Ένταση των φαινομένων την νύχτα με καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 15/6
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με καταιγίδες τοπικά ισχυρές και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου