Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, με βελτίωση το βράδυ.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-27 βαθμούς, στα δυτικά 16-28, στα κεντρικά 15-26, στα νότια 18-25 και στα ανατολικά 21-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με  παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά.. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 20/6
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και στην Κρήτη, με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου