Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές,   αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και από τα βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-25 βαθμούς, στα δυτικά 17-28, στα κεντρικά 15-33, στα νότια 20-30 και στα ανατολικά 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο  17/6
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα  ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου