Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αρχικά αίθριος, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια και από αργά τη νύχτα στη Θεσσαλία. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση από τη νύχτα και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-23, στα δυτικά από 12-27, στα κεντρικά από 12-26, στα νότια από 17-25 και στα ανατολικά από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες αργά την νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με βροχές από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 17/10
Στην ανατολική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο Αιγαίο 6-7 και από το απόγευμα πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου