Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Καιρός


Γενικά: Πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και στα δυτικά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-20, στα δυτικά από 16-25, στα κεντρικά από 16-26, στα νότια από 17-25 και στα ανατολικά από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 23/10
Στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν νωρίς το πρωί τοπικά ισχυρές και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Θεσσαλία και το βράδυ πιθανόν πρόσκαιρα στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου