Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα νοτιοδυτικά.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-20, στα δυτικά από 11-23, στα κεντρικά από 10-20, στα νότια από 15-22 και στα ανατολικά από 15-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με μικρή πιθανότητα βροχής στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 30/10
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου