Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους έντονες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-18, στα δυτικά από 15-22, στα κεντρικά από 12-22, στα νότια από 17-22 και στα ανατολικά από 17-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 22/10
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου