Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Bροχές και καταιγίδες στα κεντρικά, νότια και δυτικά, όπου τοπικά θα είναι ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια.
Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-7 και τοπικά στα πελάγη 8 και πιθανόν στα νότια 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-15, στα δυτικά από 12-19, στα κεντρικά από 11-18, στα νότια από 16-20 και στα ανατολικά από 16-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 29/10
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου