Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-17, στα δυτικά από 15-23, στα κεντρικά από 12-23, στα νότια από 17-21 και στα ανατολικά από 17-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και τα βόρεια από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, από το απόγευμα σποραδικές βροχές και από την νύχτα ένταση των φαινομένων και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 21/10
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου