Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Καιρός

Γενικά: Στη Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι  βόρειοι 4-6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-29, στα δυτικά από 20-32, στα κεντρικά από 17-30, στα νότια από 23-29 και στα ανατολικά από 24-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-30 και στα ανατολικά έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-28 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 24/8
Στα ηπειρωτικά και την Κρήτη πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου