Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-37, στα δυτικά από 20-35, στα κεντρικά από 19-37, στα νότια από 23-33 και στα ανατολικά από 24-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-35 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 17/8
Στο Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά της βορειοδυτικής Πελοποννήσου και της Θράκης. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι  δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου