Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-34, στα δυτικά από 20-34, στα κεντρικά από 19-36, στα νότια από 23-32 και στα ανατολικά από 22-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-34 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 20/8
Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ (εκτός της κεντρικής Μακεδονίας). Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου