Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Καιρός

Γενικά: Καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν στη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι  δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-33, στα δυτικά από 21-33, στα κεντρικά από 19-35, στα νότια από 22-32 και στα ανατολικά από 23-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες μέχρι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-33 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 18/8
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στο Ιόνιο και τα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου