Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία (κυρίως τις ανατολικές περιοχές), τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, βόρεια Εύβοια, και βορειότερες περιοχές τις ανατολικής Στερεάς θα είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-28, στα δυτικά από 20-32, στα κεντρικά από 17-31, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 21-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι έντονα. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-28 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 23/8
Στα ανατολικά  και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες στην Θεσσαλία, Σποράδες και την Εύβοια. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι  βόρειοι 4-6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου