Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Σποράδες και βόρεια Εύβοια, πιθανόν να είναι τοπικά έντονα τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-32, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά από 17-33, στα νότια από 21-31 και στα ανατολικά από 22-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά να είναι έντονα κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-31 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 22/8
Στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Σποράδες και Εύβοια, όπου τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά να είναι κατά διαστήματα ισχυρά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου