Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, βροχές και καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Πρωινές ομίχλες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-20, στα δυτικά από 14-20, στα κεντρικά από 14-23, στα νότια από 14-22 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 19/11
Αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις  με τοπικές βροχές. Καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά, Ήπειρο, δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου