Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με γρήγορη εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και  τοπικά στο Αιγαίο 6-7μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 00-11, στα δυτικά από 02-17, στα κεντρικά από 02-13, στα νότια από 11-16 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί  4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.  Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 26/11
Στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα νοτιοδυτικά. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου