Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση θα κυμανθεί στα βόρεια από 09-15, στα δυτικά από 11-18, στα κεντρικά από 10-19, στα νότια από 15-20 και στα ανατολικά από 16-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 21/11
Στα δυτικά γενικά αίθριος, Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στην περιοχή του βορειοανατολικοί Αιγαίου. Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένιση στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου