Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και  θα κυμανθεί στα βόρεια από 08-16, στα δυτικά από 14-21, στα κεντρικά από 11-20, στα νότια από 14-22 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 1/12
Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 στο Αιγαίο τοπικά 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια κυρίως.     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου