Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά.  Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 01-11, στα δυτικά από 08-18, στα κεντρικά από 06-13, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός νωρίς το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  ασθενείς τοπικές βροχές, με  ένταση από το απόγευμα και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων την νύχτα Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 28/11
Στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων στα δυτικά και νότια τις πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 καις το Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου