Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 01-14, στα δυτικά από 07-19, στα κεντρικά από 03-16, στα νότια από 12-17 και στα ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-15 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 24/11
Στη δυτική Ελλάδα αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα, με τοπικές βροχές στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές  και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο, που βαθμιαία θα επεκταθούν νοτιότερα. Λίγα χιόνια το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου