Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα ανατολικά κυρίως από το βράδυ. Λίγα χιόνια το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 02-13, στα δυτικά από 03-17, στα κεντρικά από 02-15, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες,  με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 25/11
Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου