Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και  θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-13, στα δυτικά από 12-18, στα κεντρικά από 08-15, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  τοπικές βροχές το πρωί.  Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 29/11
Τοπικές βροχές στα δυτικά από το απόγευμα. Αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα. Περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου