Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά και βόρεια σποραδικές βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες τις πρωινές κυρίως ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-18, στα δυτικά από 12-21, στα κεντρικά από 11-20, στα νότια από 14-21 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-18 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 18/11
Στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου