Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 01-11, στα δυτικά από 04-18, στα κεντρικά από 05-13, στα νότια από 10-15 και στα ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί  4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι. Λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 27/11
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες  στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές. Επέκταση των φαινομένων από το απόγευμα στα ανατολικά. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου