Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και βαθμιαία στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-18, στα δυτικά από 14-20, στα κεντρικά από 14-22, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 16-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-19 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 20/11
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις ανατολικές και νότιες περιοχές με σποραδικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου