- 1 κιλό μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι σε φέτες, 5 μεγάλες πατάτες σε ροδέλες, 3-4 καρώτα σε ροδέλες, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη με 1 κ γ ζάχαρη και 1 κ σ πελτέ, ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1 κούπα ελαιόλαδο, ρίγανη, πιπέρι.
Σ’ ένα ταψί ρίχνετε λίγο λάδι, στρώνετε τις πατάτες, τα
καρώτα, τον μπακαλιάρο, περιχύνετε με την ντομάτα που έχετε βάλει την ζάχαρη
και τον πελτέ, πασπαλίζετε με το σκόρδο, τον μαϊντανό, το λάδι, την ρίγανη και
το πιπέρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40-50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου