Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια,. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 06-18, στα δυτικά από 08-20, στα κεντρικά από 06-22, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 12-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-17 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 28/3
Νεφώσεις με βροχές στα βόρεια και πιθανότητα καταιγίδων τοπικά ισχυρών στα δυτικά. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Άστατος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ και στα πελάγη 7-8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου