Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρη επιδείνωση αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με νεφώσεις και τοπικές βροχές. Καταιγίδες στα δυτικά και χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 06-18, στα δυτικά από 07-17, στα κεντρικά από 05-18, στα νότια από 11-19 και στα ανατολικά από 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-18 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 27/3
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια,. Πρόσκαιρες καταιγίδες στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ανατολικά και νότια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου