Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-17, στα δυτικά από 07-20, στα κεντρικά από 06-18, στα νότια από 11-18 και στα ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5  και βαθμιαία 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-16 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 30/3
Στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και τις απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική και νότια χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου