Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές στα βόρεια και πιθανότητα καταιγίδων τοπικά ισχυρών στα δυτικά. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Άστατος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ και στα πελάγη 7-8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-18, στα δυτικά από 08-18, στα κεντρικά από 06-19, στα νότια από 13-19 και στα ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Ηλιοφάνεια με νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι  δυτικοί  3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων  καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-16 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 29/3
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου