Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές αρχικά  στο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία και την Μακεδονία.  Καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 06-19, στα δυτικά από 07-20, στα κεντρικά από 04-20, στα νότια από 10-19 και στα ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-18 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 25/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.  Καταιγίδες στα ανατολικά. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου