Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μύδια πιλάφι

Υλικά
300 γρ μύδια χωρίς το κέλυφος φρέσκα ή κατεψυγμένα, 1 κούπα ρύζι, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Εάν χρησιμοποιήσετε μύδια κατεψυγμένα, τα αποψύχετε πρώτα. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι  μέχρι να αρχίζει να  ροδίσει. Προσθέτετε τα μύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά ακόμη. Προσθέτετε το ρύζι, ρίχνετε 2 ½ κούπες νερό, αλατοπιπερώνετε ανακατεύετε και αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά 18-20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου