Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 06-19, στα δυτικά από 05-18, στα κεντρικά από 06-18, στα νότια από 10-19 και στα ανατολικά από 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι  δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-18 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 26/3
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες στα δυτικά και χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Βαθμιαία ύφεση των φαινομένων. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου