Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Μελιτζάνες λαδερές με φέτα

  • 4 μελιτζάνες, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, 1 κ σ πελτέ,  1 κ γ ζάχαρη, φέτα σε κομματάκια, αλάτι, πιπέρι

Κόβετε τις μελιτζάνες σε κομμάτια τις αλατίζετε και τις αφήνετε σε τρυπητό για 1 ώρα να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένετε και τις στραγγίζετε. Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτετε τις μελιτζάνες και γιαχνίζετε για λίγο. Προσθέτετε την ντομάτα, τον πελτέ, την ζάχαρη, το σκόρδο, τον μαϊντανό,  λίγο ζεστό νερό, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν, χωρίς να ανακατεύετε. Λίγο πριν τις κλείσετε ρίχνετε την φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου