Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Γαύρος τηγανητός και ραδίκια γιαχνιστά


  • 1 κιλό ραδίκια βρασμένα, 1 κρεμμύδι, 1 πράσο και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κιλό γαύρος,  ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα, χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε πλένετε και τηγανίζετε τον γαύρο. Τσιγαρίζετε στο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο. Προσθέτετε τα ραδίκια στραγγισμένα, το σκόρδο και γιαχνίζετε για λίγο. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να πάρουν μια βράση και να πιούν τα υγρά τους.  Σερβίρετε σε πιατέλα με τα ψάρια, διακοσμώντας με φέτες λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου