Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων, που θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 01-11, στα δυτικά από 05-17, στα κεντρικά από 06-17, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς  Κελσίου. 
Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Σάββατο 23/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή άνοδο στα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου