Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σαρδέλες φιλεταρισμένες ψητές

  • ½ κιλό μεγάλες σαρδέλες, αλάτι χονδρό, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, ρίγανη
Κόβετε το κεφάλι από τις σαρδέλες και αφαιρείται τα εντόσθια. Μ’ ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε στην μέση και αφαιρείται το κόκαλο. Πλένετε καλά, στεγνώνετε σε απορροφητικό χαρτί, περιχύνετε με τον χυμό λεμονιού και αλατίζετε. Τις αλείφεται με  λάδι πασπαλίζετε με ρίγανη και τις ψήνετε στην σχάρα ή στο γκριλ, ανοιχτές σαν πεταλούδες, μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου