Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στα κεντρικά. Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά  στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-17, στα δυτικά από 09-17, στα κεντρικά από 06-19, στα νότια από 10-19 και στα ανατολικά από 08-19 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7  μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 26/2
Νεφώσεις με βροχές στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια. Γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί  4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βορειοδυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου