Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες στα δυτικά. Χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα την νύχτα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 03-11, στα δυτικά από 05-14, στα κεντρικά από 06-14, στα νότια από 07-15 και στα ανατολικά από 05-16 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που την νύχτα θα ενταθούν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5  μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Κυριακή 17/2
Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και κεντρικά  ημιορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των  φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια κυρίως.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου