- 1 χοιρινό κότσι, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 κ γ μουστάρδα, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, δεντρολίβανο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Κόβετε τα σκόρδα σε φετούλες και τα μπήγετε στο κρέας. Ανακατεύετε την μουστάρδα, το λάδι, το λεμόνι, την ρίγανη, το δεντρολίβανο, το αλατοπίπερο και αλείφετε το κρέας. Το βάζετε στο ψυγείο για 5-6 ώρες να μαριναριστεί. Βάζετε το κρέας σε ταψί με σχάρα Ψήνετε για 2-2 ½ ώρες στους 180 βαθμούς Κελσίου. Κατά την διάρκεια του ψησίματος γυρίζετε το κρέας 2- 3 φορές να ψηθεί από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου