Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Σνιτσελάκια

  • 4 κομμάτια σνίτσελ χοιρινά, 2-3 αυγά, φρυγανιά τριμμένη, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Κόβετε τα σνίτσελ σε μικρότερα κομμάτια, τα αλατοπιπερώνετε και τα πασπαλίζετε με αλεύρι. Χτυπάτε τ’ αυγά σ’ ένα βαθύ πιάτο, βουτάτε μέσα τα σνίτσελ και τα περνάτε στην  γαλέτα. Τα χτυπάτε ελαφρά στο χέρι σας να κολλήσει η φρυγανιά και να τιναχθεί η περισσευούμενη.   Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι,  βάζετε μερικά σνιτσελάκια, αφήνετε να ψηθούν από την πλευρά και γυρίζετε και από την άλλη. Βγάζετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το περιττό λάδι και σερβίρετε σε πιατέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου