Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 3 Ιουνίου 2012
Σνιτσελάκια
• 4 κομμάτια σνίτσελ χοιρινά, 2-3 αυγά, φρυγανιά τριμμένη, αλεύρι, σκόρδο σε σκόνη (προαιρετικά), αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Κόβετε τα σνίτσελ σε μικρότερα κομμάτια, τα αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε σκόρδο και τα πασπαλίζετε με αλεύρι. Χτυπάτε τ’ αυγά σ’ ένα βαθύ πιάτο, βουτάτε μέσα τα σνίτσελ, τα στραγγίζετε και τα περνάτε στην γαλέτα. Τα χτυπάτε ελαφρά στο χέρι σας να κολλήσει η φρυγανιά και να τιναχθεί η περισσευούμενη. Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι, βάζετε μερικά σνιτσαλάκια, αφήνετε να ψηθούν από την μια πλευρά και γυρίζετε και από την άλλη. Βγάζετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το περιττό λάδι και σερβίρετε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου