• 1 κιλό ψάρια (κολιοί, σάρπες, τσιπούρες, γόπες) 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα χυμό λεμονιού, σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά), ρίγανη, αλάτι χονδρό.
Καθαρίζετε τα ψάρια, τα πλένετε και τα στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί. Αλατίζετε μέσα κι έξω. Τα τοποθετείτε σε ταψάκι, Πασπαλίζετε με την ρίγανη και το σκόρδο περιχύνετε με το λάδι και το λεμόνι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου