Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Κοτόπουλο με μπύρα


• 2 στήθη από κοτόπουλο σε κομματάκια, 2 μεγάλα κρεμμύδια σε φετούλες, ½ κιλό μπύρα, ½ κούπα ελαιόλαδο, πάπρικα, μοσχοκάρυδο, μπούκοβο, κάρυ, αλάτι, πιπέρι

Ροδίζετε στο λάδι το κοτόπουλο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τ’ αφήνετε να πάρουν χρώμα χωρίς να καούν. Πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά. Ρίχνετε την μπύρα σιγά-σιγά, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει και να δέσει η σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου