Συνολικές προβολές σελίδας
Σάββατο 30 Ιουνίου 2012
Ψάρι πλακί
• 1 ψάρι 1 κιλό περίπου κατά προτίμηση φιλεταρισμένο (σφυρίδα, συναγρίδα, μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο), 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2-3 πράσα ψιλοκομμένα, 1 πιπεριά σε κυβάκια, 1-2 ώριμες ντομάτες χονδροκομμένες, 1 κγ ζάχαρη, χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι.
Καθαρίζετε το ψάρι, περιχύνετε με το λεμόνι, το αλατοπιπερώνετε και το αφήνετε στο ψυγείο. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και τα πράσα. Προσθέτετε τις πιπεριές και τ’ αφήνετε για λίγο να μαραθούν. Ρίχνετε την ντομάτα, την ζάχαρη και αφήνετε να σιγοβράσουν 2-3 λεπτά. Προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 20-30λεπτά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου